Concerto-NEWS

In dit gedeelte stonden honderden presentaties van psalmen en gezangen met een notenbalk erboven, die bedoeld waren om te gebruiken bij de beamerpresentatie in een kerkdienst.
De afbeeldingen in de presentaties bestonden uit witte tekst en witte noten tegen een transparante achtergrond, zodat ze tegen elke gewenste achtergrond geplaatst konden worden.
U kon dus ook zelf een presentatie met een andere achtergrond samenstellen, door de afbeeldingen met kopieren en plakken uit mijn presentaties te halen.
De presentaties mogen echter niet allemaal vrij verspreid worden.

Onlangs was er een uitzending van De Rijdende Rechter waarin een incassobureau in BelgiŽ een systeem uitgevonden had om een slaatje te slaan uit foto's met een copyright die illegaal op het internet verspreid werden.
Het incassobureau zocht deze foto's op, stelde de 'boosdoeners' aansprakelijk, hielp de fotograaf aan z'n verdienste en verdiende er natuurlijk ook zelf wat aan. Het incassobureau won dit proces.

Ik wil niet het risico lopen op een dergelijke behandeling. Vanaf nu is deze pagina verder leeg.

Als een (beamerteam van een) kerk mij kan aantonen de nodige copyrights betaald te hebben kan ik ze alsnog helpen aan de presentaties die ik maak en ook blijf maken.
Ik maak presentaties uit de volgende bundels: Psalmen OB, Enige Gezangen, Liedboek voor de kerken 1973, Gereformeerd Kerkboek, Liedboek 2013, Evangelische Liedbundel, Hemelhoog, Hervormde Bundel, Johannes de Heer, Op Toonhoogte, Opwekking, Opwekking voor Kinderen, Schriftberijmingen CGK, Weerklank, Zingende Gezegend en nog veel meer.
Presentaties van De Nieuwe Psalmberijming zijn verkrijgbaar op hun eigen website http://www.denieuwepsalmberijming.nl. Ik zet die presentaties ook om naar wit op transparant.

Schrijf een mailtje aan wim.louwerse@hccnet.nl
.